Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var eviga dag [Utseende fixering i centrum]

Var eviga dag
Vill jag leva
Leva med mig själv
och med andra

Men var eviga dag
vill jag inte leva
Om alla bara bryr sig
om hur de ser ut





Fri vers av Islandir
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 12:36



Bookmark and Share


  Noname
Vacker text! håller helt med dig...

alldeles för mycket utseendefixering..
ÖVERALLT!!!
2007-05-23

  Second
Jättebra. Kom ihåg, du har alltid mig.
Jag är inte utseendefixerad.
Keep it up!
2007-01-22

  annso.fie
Mycket bra budskap i denna!
2007-01-06

  törne
heja!
2006-12-18

  Madjori
Håller med dig till 100% ...Konstigt! men det verkar som om nästan ingen människa är nöjd med sig själv längre.
2006-12-10

    Ängel i regnet
bra!
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir