Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det inte Emils pappa som sa: \"Köpe och köpe aldri hör en annat!\". Hon var inte dum den där Astrid.


Konsumerad amnesi


Kasta varpa
spela harpa
Dansa rumba
Åk till Tumba
Välj dig själv i alla lägen
Aktivera
Knyppla mera
Lär dig Spanska
Baka franska
Du skall inte va förlägen

Skjutsa barnen
Färga garnen
Virka mössa
Gå med bössa
Samla allt och lägg på högar
Skotta gångar
Snickra spångar
Tänd en brasa
Läs om Wasa
Rutan fylls av kända bögar

Vattna blomma
Skjut och bomma
Spela poker
Blåst på joker
Skulden kvittas lätt mot bilen
Sexton nio
Hemmabio
Fem punkt ett
Hör ljudet fett
Status kräver snygga stilen

Hör på bruset
Lån på huset
Prylar blanka
Kalle Anka
Under granen ligger lönen
Mellandagar
Mammons lagar
Slit och jaga
Gammal saga
Hör från hemmet stilla bönen

Snälla herre
Gör dem färre
Alla mina
Prylar fina
Som jag ej betala kan
Gör min tomma
Trötta lomma
Full av pengar
Gröna ängar
Och en guldfylld saga sann




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-12-10 17:18



Bookmark and Share


  Agnes
*äsch* ..inte sarkasm. Snarare sanningsägare!
2007-01-06

  Agnes
*ha ha* ... du är dig lik. En sarkasmens mästare - på vers dessutom.

Huv'et på spiken!
/Agnes
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun