Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och tom

Salt med salt beblandas
det bittra aldrig ljuva
en kantstött tår
bortryckta år
det kärlekslösa tomrum som blir över

En famn som aldrig håller mer
ett öga slutar lysa
det rena enkla tvättas bort

En värld blir tyst och tom




Fri vers av Litorina
Läst 306 gånger
Publicerad 2004-12-30 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina