Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat till en person

Jag har aldrig känt det förr men jag vet att det här kallas hat.

Jag hatar dig mer än vad du nånsing kan drömma om.

Jag förstår inte hur du orkar, hur du kan eller vad du vill.

Hur är det egentligen där uppe bland de två hjärncellerna som finns kvar?

Jaa... Jag kommer aldrig gilla dig för det du har gjort.




Fri vers av Ida2
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-11 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2