Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekspoem. hjärt - slag - ord.


Hjärt- & Slagord [Set the controls for the heart of the sun]


jag siktar in

brinner upp
faller ner
& snurrar runt

revolver

jag är revolver, baby

och dessa rader av hus
och dessa rader av bord
och dessa rader av människor
och dessa rader av ord

inget annat
inget annat
inget annat än
ingenting



jag dricker upp

stannar till
fryser fast
& svider salt

plastdunkar
& slag

jag är hjärtat, baby

och dessa rader av svärta
och dessa rader av underjord
och dessa rader av död
och dessa rader av ord

inget annat
inget annat
inget annat än
ingenting



jag älskar till

kommer fram
faller ner
& brinner still

revolver

jag är revolver, baby

och bara dessa rader
ja, bara dessa rader
av plastdunkar

plastdunkar
& hjärtslag


når aldrig fram.




Fri vers av Johannes
Läst 1107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-12-11 13:18



Bookmark and Share


  Cicki
fastnar verkligen i den här. Mycket bra skrivet!
2007-07-27

  Lady_A
grym! Riktigt bra! Och det håller hela vägen, det enda ordval min tunga snubblar på är "jag älskar till" men efter tre genomläsningar snubblarj ga inte längre utan faller! Knock-out som alltid!
2006-12-26

  Daniel_78 VIP
stryrka från en pistolmyning
och det ryker fortfarande

perform!
2006-12-14

  jeremy
bokmärkte den här när den kom precis, gillar den skarpt. likt många av dina texter har den puls, det känns under huden och upprepningar blir lätt tjatigt, men inte om de görs på det här sättet.
gillar främst texter jag aldrig hade kunnat producera själv.
det här är en sådan.
tror jag.
lysande.
2006-12-13

    Tamsyn
Hela dikten är som "pricken över i" :)
2006-12-13

  Ms Lovecraft
Jag gillar också vapen, kärlek och upprepningar, så... du är ammunition!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes