Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två espresso


Blivit placerad på de Parisiska gatorna
med hemmavärme och glädje i hand
två namn sammanflätade på Louvrens pyramid
som är dessa den vackraste konst någonsin skapad

Änglar i taket på Opéra Garnier sjunger, skänker
toner av evig kärlek som klingar mellan stolta väggar
där skuggan av älskande dansar på guldbelagda vägar
ute lämnar fyrverkerierna mark för att sätta glöd i hjärtan

Intill en grekisk myt svärjd i vatten en innerlig trubadur
skänker en bön mot ett parisiskt café med två espresso
på ett bord som agerar tillfällig residens till
den vackraste konst någonsin känd




Fri vers av darque
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-11 17:22



Bookmark and Share


    Camillaa
Bra skrivit !: )
/ C
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque