Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att jag vill


en storlek 38:a
ifrån
dina andetag, jag står
och väger
på min akilleshäl

bruna lockar
hårt bundna
du är smyckad med
halsband och silverplatta utan
gravering, du är
tabula rasa och lovar
ingenting mer

men jag
vässar pennan och
snurrar tre liv på
höga klackar,
jag vågar,
Tess, jag vågar
och jag
skriver de förbjudna orden
på din panna

min, för att jag vill





Fri vers av Tiny
Läst 759 gånger
Publicerad 2006-12-11 20:24



Bookmark and Share


  Lola
Wah....
Att stå och väga på sin Akilleshäl... framför någon som är tabula rasa...och snurra tre liv på höga klackar.... Det är så fenomenalt formulerat, så poetiskt att jag baxnar.
Det är så att även jag blir kär i Tess.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tiny