Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era jävla regler biter inte på mig



jag vill spotta er överarbetade kärringar i ansiktet
ni säger att jag ska ta ansvar
varför göra er en tjänst när ni tror att alla ungdomar är
LIKADANA

och jag vill skrika åt er kapitalist gubbar att jag nobbar
era regler och
jag vägrar låta mig tryckas ner av samhällspressen
och jag tänker inte lämnas värdelös

jag vet att jag är ung och arg
men
YOU CANT TOUCH ME
\'CAUSE I\'M WAY BEYOND YOU TODAY




Fri vers av starsail
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-11 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i like! :D:D
2007-01-29

  unhappyvoices
HEHEHEHEHE

typ feck öff!!1

brau vare
2006-12-28

  Andreas A
Yeah... bring it on girl !

^.^
2006-12-11

  mysanpysan
Word up girl!!
2006-12-11

  Karessera
Härligt stark och upprorisk. En verbal käftsmäll.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail