Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dina utryck





stum bortom de ord
som sa sig själva i
speglar var du halvt
bortvänt ansikte
var du kaffe cigaretter
och en halv kopp
gröna ärtor






fallande in i oseende
var du händer som
höll styvt över mitt
jag, var du den
underliggande
ådern som spändes
olyssnad











Fri vers av siben
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-12-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siben
siben