Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du och jag och solen.

Värmande fingrar, beröring.
Berörd av din närhet,
uppvärmd av din värme.

Len hud, glansiga blickar.
Skrattet som bubblar upp.
Ord som väller, som sväller,
som fastnar och inte räcker till.

Ditt andetag på min hud,
Din Livsvilja i mitt mönster,
blir till harmoniskt kaos i mitt inre.





Fri vers av Masken
Läst 509 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-18 16:06



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En helt underbar dikt...i stunden blir jag så varm inuti!!!!!Tack
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken