Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi sover för lite när vi sover, och sover för mycket när vi är vakna(nakna)


Dröm om min förvåning...

Drömmar kan vara förgyllda och du vaknar med ett leende,
de kan innehålla uppenbarelser, och du vaknar seende.
Drömmar kommer till dig på dagen, kommer på natten,
i fantasin kan du vara musen som jagar den elaka katten.

Drömmer kan vara underbara planer eller krossade dito,
i drömmarna kan du gömma dig bakom Danny de Vito.
Drömmar kan vara torra som fnöske eller erotiskt våta,
i drömmens värld finns ingen som du behöver förlåta.

Så dröm min vän, dröm dig bort från verkligheten,
det är då du behandlar och gör upp med förtreten,
I drömmen förvandlar du din ångest till starka fantasier,
i drömmen är du mer än lovligt fri från hämmande fobier.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-12 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver