Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista andetag

 

 

Ensam gungar jag fram och tillbaka

ensam ute på terassen vilandes i gungstolen

jag är gammal nu men minns ännu alla de jag förlorat

all den kärlek, all den smärta jag mött

barnen är stora nu och jag drömmer

mig tillbaka i mina minnen

 

det värker i mitt hjärta att tänka på all den smärta

och jag sluter mina ögon hårt för att inte gråta nåt mer

men en tår rinner längs min rynkiga kind

det sista andetaget kommer med en sista vind

och jag ser dem framför mig

alla de jag älskat

 

jag andas in det sista av mitt liv

och försvinner sedan bortom livets gränser

upp till himmelen

 

farväl mina kära ni som finns kvar

ta vara på varandra ni är allt ni har

Hej morfar, och alla de som gått bort

och jag andas ett sista andetag

en tår rinner i mitt livs sista vind

och jag försvinner bort ifrån världen

 

Godnatt min lilla stjärna, jag älskar dig

viskar jag till världen, Godnatt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-12-13 07:08



Bookmark and Share


    NovaHI
Håller med cammo, den är lugn, och jättefin.
2007-01-05

    Cammo
så vackert. sitter här själv med en tår i ögoat. jätte vackert. så lugnt. känenr smärtan. bokmärer direkt och den blir en favorit
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*