Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förruttnelse

kära

vårt bränsle
ruttnar sakta

den heltäckande
pressenningen
skyddar mot regn

men stänger inne
tårarnas fukt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-13 07:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt filosofiskt...aningen vemodigt men med distans till sorg
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP