Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi var små 25

när vi var små

hittade vi flera
skatfjädrar

till våra
indiandräkter




Fri vers av Anders P VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-13 16:06



Bookmark and Share


  sol
ny effektfull ide!

jag som flyger med orden..
rycks med till barnaland
där allt var så mycket mer levande
2006-12-13

    Bodil Sandberg
Gjorde jag med...så det så...hej o hopp i en barnakropp...vad kul man hade då...
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP