Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom vithet 13.12


Under den tillsynes vita särken
vilar sotflagor och krackelerade vingar

i morgon ska hon armera dem med järn
och flyga högt över fördomarnas palats
för att låta de sista eldsflammorna i kronljusen
falla ned i skorstnarna

i dag är bär hon traditionen
med ett vent leende och önskar att hon
kunde släppa foten fri och sätta krokben
på den snevridna världsbilden.




Fri vers av _Mian_
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-12-13 16:36



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Skönt att se bakom hyckleriet vita särk.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_