Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter några måndader av huvudverk sätter spår.. fan


Jävla huvudverk

Ständigt bultande, ständigt ivägen
Ständigt tryckande, ständigt där
Dagarna är inte längre så trevliga att ta sig igenom..
Inte heller så glamorösa, mörkret har tagit över nu käraste

Ständigt bultande, ständigt ivägen
Ständigt tryckande, ständigt där
En känsla som inte riktigt vill släppa taget
Jag orkar inte göra det där jag borde, det är inte tråkigt bara just det
Magen gör ont, den varnar den väntar

Ständigt bultande, ständigt ivägen
Ständigt tryckande, ständigt där
Jag vill ha dig nära, förstår du inte
Det var något nytt, kom överfall mig av dig

Ständigt bultande, ständigt ivägen
Ständigt tryckande, ständigt där
På nätt sätt lär man sig leva med det




Fri vers av vitsippebarn
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn