Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat de överlevande... och döda


Borta

Ett ljus tändes för de döda
en stjärna släcktes när andetagen tystnat
Vi söker de försvunna
och alla minnen av de döda lämnas till spillror

i hjärtat...

Flera tusen barn vandrar nu på Jorden
utan den hand som lett dem
och skyddat dem för välden
De finner inga ord som kan förklara
vad sorgen ödelagt och saknaden efter
de försvunna bultar av smärta

Inte ens tårarna säger de rätta orden..

Flera tusen pappor och mammor
vänder på barnakroppar
och vid varje gång hoppas de att det
inte ska vara deras lilla flicka eller pojke
som ligger där livlös och kall

Jag ber för er skull
det finns inget mer jag kan göra
Smärtan ni bär skulle jag aldrig förstå
försöka förstå
men ändå misslyckas
Jag gråter av sorg för er skull
Var stark det är allt jag ber
om inte..

Bli stark!




Fri vers av Lady Greensleeves
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-02 19:00



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Smärtsamt men vackert
2005-01-02

    Agneta VIP

2005-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lady Greensleeves
Lady Greensleeves