Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbättring av eder frontman


jag berättar min saga:
skattjakter tråkar bara ut mig
trollspön klingar ljuvt
för \"dom sa ju att jag skulle bli kung\"
ni hatar er egen sort
jag ska försöka säga det kort
så jag inte låter artig

jag ska vika min egen
krona
snickra min egen tron
i tron om
att jag ska kunna bestämma över
mitt eget liv

jag är dömd:
\"skyldig\"
dömd för misshandel
men världen slog hårdare tillbaks



se på ögonen av gin
det bubblar i alla dom svenska sugrören
tja, sug på ni bara
för lyckan hittar ni aldrig




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 700 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:34



Bookmark and Share


  fridele
jätte bra! gillade "dömd för misshandel men världen slog hårdare tillbaks" :)
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet