Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland


Ibland
rinner lyckoruset igenom min kropp
och glädjen innom mig är så stark
att den borde överföras till dig

Ibland
är mina ögon fyllda av sorg
och smärtan innom mig gör så ont
att det borde kännas i dig

Ibland
utvecklas inte dagen så som den brukar
och sådanna dagar värdesätter jag så mycket
att du borde veta att det är på grund av dig




Fri vers av Elie
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-12-14 22:11



Bookmark and Share


  Freeman
Så underbar.....dikten är....du är! --<-<<@
2006-12-15

  Daniel_78 VIP
bra, bra,
upprepningarna medför mycket till känslan
och det är en bra uppbyggning
då gäller det att ha en bra slutrad också
det har du

jag tycker kanske att orden "så"
som inleder styckena kan tas bor
de känns lite talspråk för mig

"Ibland
rinner lyckoruset igenom min kropp
och glädjen innom mig är så stark
att den borde överföras till dig

...."
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elie