Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrar i vinden

 

 

I vindens vinande vandrar jag vandrande

där vandrar jag nu-utan skor

över glödande kol och rosentaggar

 

Förstörd söker jag målet

jag kanske aldrig var menad att nå

i en Dödlig värld som denna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 129 gånger
Publicerad 2006-12-15 00:56



Bookmark and Share


  Herr Morris
Målet
med vandringen
ligger inte alltid
i slutet av stigen

Ibland handlar det
kanske
bara om att du
var med

2006-12-15

    Nicklas VIP
Klart du kommer nå ditt mål! Så länge det inte är att vara förste person att vandra på månen, för de är ju redan gjort =/

Men du kommer nå ditt mål. Det må ta tid, men efter all möda så når du fram till slut! :)
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*