Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriken !.!.!

 

 

Äckel, bankar du på mitt barbiedockshus!?

O herr doktor, herr Fiende

Ser du mig! mina ärr och söndrade toner

 

Cirkusen bebor vår altan och småpojkarna

jagar småflickor där ute

perversa lekar med freaks ur varje hörn

 

Dessa småpojkar tror sig bo intill min barm

och jag säger som det är

De är min Guds söner och Jag-

deras inbillade slagpåse

 

De är som alla andra pojkar

själviska och giriga

och jag, Jag försöker lära dem om livet

 

Så vad säger du herr doktor, herr fiende?

du måste väl kunna se dem du med

DU bor ju med dem!

 

om sanningen vill fram så var det Du

som gav dem till mig

säg mig nu gode herrn\'

Vad skall en sådan gåva betyda?!

 

Att du endast vill lura mig

som alla de andra, En falsk man!

men det slog tillbaka o herr dokter, herr fiende

de är del av mitt svarta nu, en del av mig

och jag känner dem väl, bättre än dig

och mindre än Gud




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-12-15 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*