Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista bussen hem

 

 

-Sista bussen går

den går till det förflutna

där jag redan är

och Jag tar bussen

till framtiden

och lämnar all sorg

 

bakom mig

 

men någon tog mitt bagage med på bussen

ty aldrig blir jag fri mitt förflutna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 145 gånger
Publicerad 2006-12-15 16:50



Bookmark and Share


  Freeman
Om du vill..så får du sätta dig här i sätet bredvid mig...jag sitter själv där alla sitter som blivit av med sitt bagage.
2006-12-15

    Nicklas VIP
Det kommer alltid att finnas minnen som aldrig försvinner, både goda och onda. Det är svårt, men man måste lära sig att gå vidare, skapa nya minnen.

Blicka frammåt!
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*