Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter

dina ögon är mörka av midvintertid

din själ målar skuggor i snön som föll inatt

en frusen äng med pudersnö är oskyldigt orörd

tills du passerar den, sådär av en slump

men spåren du lämnat etsar sig fast

på dess blanka yta

och mina ögon - de blöder

 

snö för mig är den kalla våta massa

som väter mitt hår och mina kinder

den är kärleken och hatet i den eviga vinternatten

snö för dig är den upphettade massa

som suddar ut spåren som etsats i din själ

den är hatet och kärleken i de upprepade rusen och avtändningarna

 

 




Fri vers av Jess81
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-08 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81