Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan framförhållning





Svårt att vara
hel och stark
cancer och mörker
växer

Rädd i tidens
famntag
andas jag
oro




Övriga genrer av Bim
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-15 18:07



Bookmark and Share


  Tothem
i ett famntag behöver vi vila när rädsla och oro griper tag Tänker på dig Kram Lillemor
2006-12-16

  Herr Morris
oro
spegelblank
insjö i månljus
stilla möte

årorna ligger
orörda
när livet
ror


Tänker ständigt på dig.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim