Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svagt ljus

i den ljusstyrka
ugglans ögon ser som bäst
är människan blind




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-15 22:42



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Tål att tänka på. Vi ska inte vara så kaxiga, vi människor.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP