Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste lära mig att det hänger inte på mig om världen om ska fortsätta utvecklas.........men det är ACK SÅ SVÅRT


Självinsikt.....i bästa fall

Plötsligt inser jag och förstår
att den som trampar på mina tår
den som får mig att bli förvirrad och arg
är en och samma person

Plötsligt inser jag att den hårda stig
jag valt i mycket hänger på mig
jag tar för stora mått och steg
ett och ett blir både fyra och sju

Nej nu ska jag låta livet leva
ingenting ska mera få mig att skeva
ingen eller inget ska mera mig reta
du hör väl för sjutton vad jag säger

Lyssna på mig då..... HALLÅ
hör hur ropen skallar och låter
jag vet ju precis för höge farao
varför jag ofta sitter och gråter

Jag får lära distans till mig själv
jag är viktigast för mig och de mina
därutöver och som gäller de andra
för det får man andra klandra




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-12-16 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP