Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när vi var små 36

när vi var små

fick man smaka
på alla ostar
i butiken

innan man
bestämde sig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-12-16 11:47



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Är det inte ungefär som innan man gifter sig?
2008-09-27

  Daniel_78 VIP
o detta är som en liten ost

smaken sitter i, gillar
2006-12-16

  Eline.P
Skön nostalgi i vakuumförpackningstider!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP