Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man har syrgas får man inte tända ljus....


Idag tänder jag ett ljus





Idag trotsar jag
alla förbud

En levande låga
sedd genom
ett vackert glas

ger mig känslan
att jag är på kalas

ett stillsamt
lugnt kalas

där min själ
är hedersgästen




Övriga genrer av Bim
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-12-16 14:25



Bookmark and Share


  glittertindra
För att orka leva måste man söka guldkornen i livet.. Så fint skrivet... :)
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim