Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig form

Om Universums väv
vävs med samma trådar
som har skapat våra kroppar,
skulle Universum vara oändligt, när vi är ändliga?

Universum åldras.
Kallnar. Minns
alla sina åldrar och temperaturer.
Hur valet föll på klotets form.

En gång fanns jag i en stjärna.
Vi var alla stjärnklara.
Nu kan vi bli mänskliga.




Fri vers av Sara Boström
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-01-03 21:04



Bookmark and Share


  johii
jag gillar formuleringarna och tankarna
jättebra! :)
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström