Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honung & blåklint


Stjärnklar blick stiger
över dagstidningskanten

sänder poetiska formler
med röd rubrik

lösgör gryningtimmens reptilhud
ömsar skinn

honungsdopade klichér faller
försvarslösa över blåklintsblå köksduk.





Fri vers av _Mian_
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-01-04 00:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med reptilhud och blåklint, den här fick mej att spilla kaffet på min köksduk, tack.
2005-01-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_