Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta i din hand

Du höll i mitt hjärta i din hand

du gav den ömhet och kärlek

du smekde den varm

 

 

Men så en dag

så vill du inte ha mitt hjärta i din hand

du ville inte ge den kärlek eller ömhet

du ville inte längre smeka den varm

 

så du höllt mitt hjärta i luften o skådade den

innan du slängde in den i väggen

du vände dig om och gick.

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-12-17 00:28



Bookmark and Share


  annso.fie
Aj =( Var rädd om hjärtat vännen!
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch