Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttas Adventslucka


Ställ dig inte i vägen för mig; Tomten


Jag


är bara en genomfart




Fri vers av Cattastropher
Läst 144 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher