Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttas Adventslucka

 


Ställ dig inte i vägen för mig; Tomten

Jag
är bara en genomfart


I.
bekännelse:

Jag gjorde Ingenting
meddelandet lyste blått med
kranvattnet

Jag läste
A l l e i t  V a t  u t   V V V
vek lapparna mellan trosorna och låret


II.
bekännelse:

Jag gjorde mitt bästa
under tiden hon tittade på

aortas kammare och kök
två prisgivna komponenters lim
hela helgen
gick åt


III.
bekännelse:

Jag utnyttjade bara mig själv
vackra saker
det knottrade sig


det gäller att inte ställa sig synlig
först









Fri vers av Cattastropher
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher