Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komma ut (haiku)


ser nyfiket ut
garderobsdörren på glänt
hej här kommer jag!




Bunden vers (Haiku) av Smurfer
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-12-17 23:16



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Härligt!Underbart, du är på väg!!!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer