Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gör livet lättare (haiku)


fjäderlätta steg
en värld i himmelskt skimmer
med dig i tanken




Bunden vers (Haiku) av Smurfer
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-12-18 08:27



Bookmark and Share


    Camillaa
Verkligen jätte bra!
himmelsk haiku ;)
/ C
2006-12-18

    Elin Sundström
Fin haiku! " en värld i himmelskt skimmer" Härlig tanke.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer