Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är kärlek när du sover


Den släta svala pannan
som rymmer
de mest svindlande tankar

De slutna ögonlocken
som döljer
de klarblå pigga ögonen

Den knutna handen
där fingrarna varsamt
flätats ihop med mina

De jämna andetagen
som håller takten
med dina hjärtslag

Du är kärlek
när du sover





Fri vers av Smurfer
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-12-19 08:00



Bookmark and Share


  annso.fie
Åh.. denna var vacker, det är så kärlek ska vara.

De jämna andetagen
som håller takten
med dina hjärtslag

Du är kärlek
när du sover


Beautiful.
2007-04-12

    Elin Sundström
Vacker varmt sjungande dikt!
Du beskriver med fina ord känslan av "Du är kärlek när du sover"
Vacker hyllning till kärleken!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer