Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love, aldrig har det väl funnits några som vi


Love, aldrig har någon älskat mig
som den där gången
när du
höll om mig
din mage mot min rygg
dina armar runt min kropp

Love, aldrig har någon fått mig att känna
som den där gången
när du
lät dina läppar
bjuda upp till dans
och tungan sända passion

Love, aldrig har det väl funnits kärlek
som alla de gånger
när vi
förenats
i en evig dans
utan synbart slut




Fri vers av Smurfer
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:08



Bookmark and Share


    LadyFool
vackert...
2007-06-25

    Elin Sundström
Härlig dikt med underbart budskap om häftig kärlek och passion. Å det gör mig glad! Kan ana kanske lite nedstämdhet eftersom den talar om det förflutna?(bara som jag tolkar det) ändå lyckas du beskriva det som ett hjärtans kärt minne utan att det på något sätt blir klyschigt (hur det nu stavas...?!?!) utan bara bra, tycker jag. Härligt!!!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer