Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

vill ta tillbaka de hårda orden
vill ta tillbaka de elaka kommentarerna
vill ta tillbaka de orättvisa påståendena

jag vet att det inte går

jag vet att läget hade varit detsamma

men kanske
kanske

hade två hjärtan varit hela

istället
för

de två halva
som inte ens passar ihop längre




Fri vers av Smurfer
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 02:04



Bookmark and Share


  annso.fie
Starkt förmedlat.. mycket snyggt, och smärtsamt..
2009-03-18

  utstött
du är så vacker
och så mjuk i själen
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer