Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stärkelse


ibland ser du på mig annorlunda
och då älskar jag dig

mer




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1220 gånger
Publicerad 2005-06-21 22:25



Bookmark and Share


    Smurfer
Jag förstår inte varför jag inte kommenterat denna innan. Jag har läst den flera gånger. Den är helt underbar!
2005-08-30

    ej medlem längre
Hans en superskön dikt. mycket vacker
2005-06-26

  Ola Rydberg
Snyggt Hans
2005-06-26

  madinsane
mmm
vackert, vackert, vackert!!!!
2005-06-26

    Någon AB
Så få ord, så träffsäkert innehåll. Mycket fint skrivet.
2005-06-24

    Idun 1
Skönt skrivet om blickar av kärlek :)
2005-06-23

  Thomas Strandberg
Som en smäck!
2005-06-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fyndig rubrik! Du gör dig särdeles bra i koncentrerad och kort form, Hans! Så fortsätt haika! :)
2005-06-22

  himlens hemlighet VIP
vilken titel!
önskar mig mer stärkelse...
2005-06-22

  stella
Ja, så funkar det. Kort och koncist med en underbar titel!
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP