Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om folk som dömmer innan dom vet och om ensamhetens smärta.


Det finns så mycket mer som du med dina ögon vägrar se


Jag önskar att ni kunde se
så mycket djupar än så
att jag någon gång kunde få le
men allt ni kan är att gå

ni bryr er inte om vad som finns där innuti
om det fina som finns under fasaden
om ni lärde er att se vore det ren magi
men ni låter mig stå utanför paraden

ni har dömt mig för längesen
ni tror att jag är en oduglig vän
att jag är tråkig och trist men
ni har inte klätt av mig fasaden än

(hur länge orkar man ha det så
innan man själv vänder sig om för att gå?
bort från all smärta
som finns djupt i mitt hjärta)






Fri vers av Elie
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-12-18 13:12



Bookmark and Share


  Freeman
Ditt hjärta måste vara starkare än stål, men samtidigt så är det ömtåligt som en såpbubbla...kräver så mycket kärlek och förståelse.
Hoppas att dina vänners ögon en vacker dag öppnas upp, och att dom då verkligen kan se dig för den underbara själ som lever i din kropp!!!
--<-<<@
2006-12-20

  Henning
vi som sett vet ju bättre... *kramar*
bra skrivet, sorg och tämjd ilska lyser igenom.
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elie