Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


rör mig inte, för världen rasar samman.

Rör mig inte.
För nu gör det bara ont.
Väck mig inte.
För jag vill inte vakna.
Rör mig inte.
Dina beröringar når mig inte mer.
Jag älskar dig.
I en värld som bara svider.




Fri vers av brainwashed
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed