Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


kärlek håller inte längre.

när man kan ta på kärlek
och det känns bättre
då lovar jag att må bra.




Fri vers av brainwashed
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-12-18 20:34



Bookmark and Share


  LillSandra
De lovar jag också... men de känns meningslöst att ens försöka :( Puss
2007-04-09

    Camillaa
Gripande!

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed