Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kram betyder så väldigt mycket mer för mig än så mycket annat.


Det jag önskar mig mest i hela världen är ändå en kram av omtanke från dig


det finns stunder då en kram
skulle vara värt så mycket mer
än alla guldtior i världen




Fri vers av Elie
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-18 21:15



Bookmark and Share


  Freeman
Du är värd alla kramar i världen, det var så otroligt sött skrivet av dig!!!
2006-12-20

  Henning
mjuk och vacker...
krmarna väntar på dig :)
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elie