Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende ansikten

 

 

Runt mig cirkulera världen

alla bär ett leende ansikte

trots att de inga ansikten har

 

Ingen lever ärligt

ingen bär dem förbi sitt ansikte

mer än jag som skalat av min för stunden

håller nu min mask hårt i handen

och jag är den enda i världen

 

Ty en dag skall jag begrava den i syn

för där solen lämnar himlen-möter havet som-möter stranden

 

där skall jag stå en dag, trygg med ett hjärta

fritt och ömt i den handen

där min fångenskap en gång vilat




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-12-18 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*