Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julfirandet i sig

Likt stilla regn faller en stormig natt i höst
Gör det nu, det är vinter
Men ingen snö
Den försvann likt tanken på en trevlig jul kunde firas
Firas tillsammans i gemenskap

Likt stilla tårar faller från din kind
Gör dem nu, det är vinter
Men ingen snö
Dem försvann likt din burna börda från ditt tunga bröst
Så släpp dem nu

Likt stilla tystnad tystnas ljusen från borden
Dem gör så, det är vinter
Men det kommer snö




Fri vers av vitsippebarn
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-12-19 22:57



Bookmark and Share


  Amina
jag känner igen mej. Fin dikt med vackert språk...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn