Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig och mig

Du sa till mig att vintern var vacker
Du sa till mig att vintern var full av lek
Du sa till mig att vinterns mörker lystes upp av snön
Du sa till mig att julen var till för dig och mig
Men om du går
Men om du går

Jag sa till dig att vintern var vacker
Jag sa till dig att vintern var full av lek
Jag sa till dig att vinterns mörker lystes upp av snön
Jag sa till dig att julen var till för dig och mig
Men jag ljög




Fri vers av vitsippebarn
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-19 22:57



Bookmark and Share


  matrjosjka
den här tycker jag om, johanna^.^
2006-12-23

    Morning Glory
Ja den var riktigt härlig!
2006-12-21

  Gunwale VIP
Vilken underbar dikt! Vackert uppbyggd på ett sätt som känns tidlöst... Den säger så mycket (-allt?!) om mänskliga relationer... Riktigt fulländat! Jag sparar den!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn