Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak

 

 

Doften av urin på vår ruins väggar

ger mig kväljningar

 och alltsammans klumpar

sig i strupen

går i vågor ur mig

men ingenting kommer ut

Och jag gråter

 

Ty det är samma känsla

som när jag tänker på dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-12-19 00:56



Bookmark and Share


    Cammo
Jätte bra skrivet:D
2006-12-19

  Deniiise
Jätte bra jämnförelse :D
2006-12-19

    Nicklas VIP
Ja.. jag förstår verkligen vad du menar. Ibland kan man må illa av blotta tanken av en person. Men, inte fasen relaterar jag det till piss :P

fint skrivet för övrigt!:)
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*