Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblickspoesi igen. Utan att tänka bara låta det komma från pennan.


Tiden innan

alla unga som vet allt
alla gamla som vet att allt var bättre
och så vi
som vet att vi inte vet nått alls

tiden innan människan kom framdundrande
med sin ångest
och med sitt talande talande talande

instinkt, dö ut
känsla, gå under
intuition, försvinn

nu är det vår tur att ha planeten
vi har bokat tid




Fri vers av Andreas Borg
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-12-19 01:20



Bookmark and Share


  Luminus
Hi, hi!

Gita
2007-01-22

    hemlighetenshimmel
jätte fint
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Borg
Andreas Borg