Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..när det råttfärgade bytte färg till flammande rött...


Ord och inga visor


Ett annat språk nu
inga änglar
inga vingar
inte ens en flygfisk



Som omväxling
doppar jag
huvudet i rödfärg
och håller styrfart
med tungan




Övriga genrer av Bim
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-19 17:10



Bookmark and Share


  glittertindra
ja, visst är det underbart med förändring... :)
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim