Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi ska inte vara så pessimistiska


Även vägkanter går att reparera

Hon går längs vägkanten
sparkar lite förstrött i gruset
funderar över livets vedermödor
hon kommer till en sträcka
där vägkanten rasat
gruset rasslar ned mot diket
som en symbol
för det som går utför i livet
en symbol för det söndriga
och ömtåliga......


Men även vägkanter
går att reparera




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-12-19 20:15



Bookmark and Share


  stefan.g
Härlig, med beundran läser jag din positivitet! "Även vägkanter går att reparera" Gillar denna text, bra skriven!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP